null

null

Mascha

Eigenaar en “mooimaakster Pur sang”

Ruim 30 jaar ervaring in het mooier maken van mensen. Altijd op zoek naar innovatieve producten en technologieën om mensen en vooral de huid mooier te maken. Natuurlijk horen bij een mooie gezonde huid ook mooie wenkbrauwen.
.

null

Lieke

“Perfectie is mijn passie”

De linkerhand van Mascha. Als acne-specialist en all-round permanent make-up specialist zorg ik voor zichtbaar verbluffende resultaten. Daarnaast heb ik een opleiding Shiatsu massage, en dat is… pure verwennerij.

null

Gijs

‘Ik begrijp het’’

Cosmetisch arts en autoriteit op het gebied van cosmetische dermatologie, injectables en anti-aging behandelingen. We willen er allemaal gezonder uitzien, maar niemand hoeft te zien dat we je daar een handje bij helpen. Ieder gezicht is mooi, daarom mag het eigen karakter nooit verloren gaan. De allernieuwste technieken helpen mij daarbij.

null

Willemijn

“Ik neem je graag onder handen”

Al meer dan 7 jaar de rechterhand van Mascha. Super enthousiast over de resultaten die we behalen met onze PCA-peelings. Maar ook veilig en pijnloos ontharen. Of het nou met de laatste Soprano Platinum lasertechnologie is of met ‘ouderwetse’ wax, ik weet wat het beste bij jou past.

null

Miranda

”Zorg(t) voor lichaam en geest”

Mijn kwaliteiten en specialisme liggen op het gebied van anti-aging. In de ongeveer tien jaar dat ik hier werk, heb ik al veel mensen blij naar huis zien gaan. Daarnaast ben ik CIOS massagetherapeute. Mijn bijdragen aan de ‘feelgood’ van FIJI.

null

Nina

‘Zij kan alles’

Nina is All round schoonheidsspecialiste en een top in OPI gellac “manucarista pur sang”